agenda

  • INWIJDEN NIEUW FORNUIS Dinsdag 02 juli 2019 *** UITVERKOCHT ***

Als de ‘kachel’ zou kunnen spreken… Na meer dan 50 jaar dienst te hebben gedaan is de oude kachel, het fornuis van de Nederlanden, vervangen. Van het gas af! In samenwerking met Palux staat er een spik splinter nieuw fornuis, special voor Wilco gemaakt. Inductie koken vanaf nu, op weg naar de toekomst.

Deze bijzondere gebeurtenis vieren we met hele fijne, bevriende chefs. En wat een line up; Cees Helder, Jarno Eggen, Lucas Rive en Roger Rassin.

Op dinsdag 02 juli 2019 om 1830u is het ontvangst met champagne en amuses. Daarna serveren deze chefs samen met Wilco een 5 gangen diner. Natuurlijk wordt dit prachtige menu begeleid door top wijnen.

  • ASPERGEDINER maandag 17 juni 2019 *** UITVERKOCHT ***

Wilco is gastchef op het befaamde Aspergediner in Blaricum. Hij kookt die avond als kick off voor een bijzondere week met asperges. Voor meer informatie: www.aspergediner.nl

  • ZOMER BBQ – vrijdag 12 juli 2019

Vrijdag 12 juli luiden we de zomer weer in met een informele BBQ avond. Vanaf 1800 – 2300u is er muziek, zijn er culinaire happen en staat de BBQ buiten op het terras aan. Geen toegang, je krijgt bij binnenkomst een strippenkaart waarop we jouw gebruiken aanstrepen. Als je weggaat betaal je wat je hebt gebruikt. Wees er snel bij, er zijn slechts 150 toegangskaarten beschikbaar. Reserveer nu via info@nederlanden.nl met je naam, aantal personen en je mobile nummer. Ook eventueel te boeken met een overnachting!