agenda

  • PFLÜGER FEST ZONDAG 07 APRIL 2019

“Pflüger, Made for friends of Wilco” hebben wij in februari 2019 samengesteld met wijnmaker Alex Pflüger, op zijn wijngaard!

Zondag 07 april 2019 is het feest, dan presenteren wij onze witte huiswijn met eigen label! In samenwerking met vrienden Alex Pflüger en Martijn Verkerk van Smaragdwijnen (kent u hem nog?) een waar feestje. Zij zullen samen met de gerechten van Wilco een heerlijke ontspannen middag verzorgen. Een wijnmakers lunch á 75.00 per persoon all inn.
Van 1100-1200u is er een inloop uurtje om 8 wijnen van dit mooie huis te proeven en te bestellen tegen vriendenprijzen van de Nederlanden.
Voor de wijnmakerslunch is het ontvangst is om 1200u. Deze middag geniet je van bubbels, diverse wijnen van het Pflüger huis, de smaken van Wilco & de toelichting van Alex en Martijn. Zondagse gezelligheid samen met vrienden!

  • PASEN & PINKSTEREN 2019

Op Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag zijn wij open voor lunch & diner. Boek nu!

Op Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag zijn wij, net als alle andere maandagen, gesloten.

  • ASPERGEDINER maandag 17 juni 2019

Wilco is gastchef op het befaamde Aspergediner in Blaricum. Hij kookt die avond als kick off voor een bijzondere week met asperges. Voor meer informatie: www.aspergediner.nl

  • ZOMER BBQ – vrijdag 12 juli 2019

Save the date! Vrijdag 12 juli luiden we de zomer weer in met een informele BBQ avond. Vanaf 1800 – 2300u is er muziek, zijn er culinaire happen en staat de BBQ buiten op het terras aan. Geen toegang, je krijgt bij binnenkomst een strippenkaart waarop we jouw gebruiken aanstrepen. Als je weggaat betaal je wat je hebt gebruikt. Wees er snel bij, er zijn slechts 150 toegangskaarten beschikbaar. Reserveer nu via info@nederlanden.nl met je naam, aantal personen en je mobile nummer. Ook eventueel te boeken met een overnachting!