arrangementen

arrangementen

DINEREN BIJ WILCO & SLAPEN BIJ JAN!

Per 09 oktober 2017 worden de 10 hotelkamers van de Nederlanden in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk kunt u tijdens deze periode toch van de keuken van Wilco genieten, in samenwerking met B&B Jan recht tegenover de Nederlanden gelegen, aan de andere kant van de Vecht.
B&B Jan heeft twee zeer comfortabele kamers met een eigen douche. In de ochtend brengen wij u op de tijd die u wenst, een heerlijk uitgebreid ontbijt.
  • Een 8 gangen menu du chef
  • Een overnachting in B&B Jan
  • Een ontbijt geserveerd in de B&B

Prijs per persoon 149,-  (op basis van 2 personen per kamer)

Voor een boeking kunt u dit formuliertje invullen:

Dineren en loger

Eten, Drinken en Slapen

Culinair paradijs aan de Vecht – 3 sterrenrestaurants bundelen hun krachten

Restaurant De Nederlanden (*) in Vreeland start een nauwe samenwerking met Restaurant ’t Amsterdammertje (*) en Tante Koosje (*) in Loenen aan de Vecht. De omgeving leent zich er uitstekend voor, op 3,5 km van elkaar gelegen kun je de Vechtstreek als culinair paradijs bestempelen.

De Vecht is echt ‘ culinair vaarwater’! Met 3 sterrenrestaurants in de Vechtdorpen Vreeland en Loenen, een letterlijk heerlijke, gastronomische omgeving. Een unieke samenwerking waar u getuige van kunt zijn! Elk restaurant met een eigen signatuur, entourage en sfeer. Geweldig om te beleven, te proeven en vooral van te genieten. Onder de rook van Amsterdam gelegen, maar ook op nog geen 10 minuten vanaf het Gooi, 20 minuten vanaf Utrecht en Amstelveen.

Samen met chef kok Andre Gerrits van Restaurant ’t Amsterdammertje en chef-kok Roland Veldhuijzen van Restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht biedt Patron Cuisinier Wilco Berends van de Nederlanden een arrangement aan.

De contacten tussen de chefs zijn altijd heel goed. Vis of andere producten bij elkaar lenen, gasten doorsturen als het restaurant volgeboekt is, kamers aanbieden aan gasten van de andere restaurants en zo nu en dan samen een biertje drinken.