kamertypes

kamertypes

Kamer

Een comfortabele kamer gelegen aan de achterkant/zijkant op de eerste etage of op de tweede etage. De kamer is voorzien van een badkamer met bad en douche apart, airconditioning en WIFI. De oppervlakte is tussen de 22 en 32 m2.

Bij de foto’s: eerste ontwerp kamers, geeft een sfeerbeeld weer.

Totaal zijn er 4 kamers in dit type beschikbaar.

NIEUWE KAMERS!

Op dit moment zijn wij alle kamers aan het verbouwen. Trots als een pauw zijn wij als op 15 februari a.s. alle kamers worden opgeleverd.

Er zijn nu  3 luxe kamers beschikbaar, helemaal spik en span met een nieuwe inrichting, vloeren, stoffering en badkamer! Tevens zijn alle kamers voorzien van airconditioning.

Er zijn nog geen foto’s beschikbaar van onze nieuwe kamers, de shoot zal in februari plaatsvinden. Op Facebook en instagram posten we onze eigen foto’s en daar is een sneak preview te zien. www.facebook.com/denederlanden

Luxe kamer

Een comfortabele kamer gelegen op de eerste etage met uitzicht op de Vecht. Een van de kamers is aan de achterzijde gelegen maar heeft een fijn balkon op het zuiden met een Lounge set. De kamer is voorzien van een badkamer met bad en douche apart, airconditioning en WIFI. De oppervlakte is tussen de 28-38 m2.

Er zijn 5 kamers in dit kamertype beschikbaar.

Suite

Een geweldige ruime kamer op de tweede etage met uitzicht op de Vecht. Een badkamer met douche en toilet, in de kamer zelf een luxe vrijstaand bad met wasmeubel. Een uitgebreide zit maakt het plaatje compleet voor een luxe verblijf. Uiteraard ook voorzien van airconditioning en WIFI. De oppervlakte is bijna 50 m2.

Er is één suite beschikbaar.

Inchecken kan vanaf 15.00u op de dag van aankomst

Uitchecken kan tot 12.00u op de dag van vertrek