Voorgerechten

 

Krab en citrus  / 26       

Krokante sesam, Noordzeekrab, citrusfruit, oester, soja

Drie keer langoustine / 38

– krokant met pruimenchutney

– tartaar, limoen, quinoa
– gebakken, artisjok, kokos

Tataki van coquille / 26

Gember, koriander, bosui                                                                                 

Eendenlever en druiven / 28

Paté en bonbon van lever en balsamico

Makreel en bagna cauda  / 23

Ansjovis, knoflook, crudités

Hoofdgerechten

 

Snoekbaars en paling / 37       

Noten, biet, chardonnay-sabayon

Tarbot en kalfswang / 42

Coquille, bloemkool, truffel

Fazant en lever / 38     

Primeur zuurkool, kruidkoek, saus poivrade

Hollandse hazenrug   2 personen / 39 pp

Hete bliksem, hazenpeper, spruiten

Desserts

Appel en Karnemelk / 15

Caramel, kaneel, stroop

Panna Cotta en Eucalyptus / 15

Dragon, Venkel, Earl Grey

Chocolade, chocolade en chocolade / 20

 

Kazen / 18

Selectie van Europese kazen van Bourgondisch Lifestyle,

geserveerd met bijpassend garnituur