Alfa Romeo rijden

Huur nu een Alfa Romeo om de Vechtstreek te verkennen, het rally gebied van Nederland!

www.duettorent.nl

Fietsen

Wij hebben 10 Sparta Transport fietsen met 3 versnellingen beschikbaar. Alle andere gewenste fietsen zoals elektrische, tandems e.d. huren wij in. Er is een fietsenschuur waar zelf meegebrachte fietsen op eigen risico gestald kunnen worden.

Ballonvaren

De Vechtstreek bekijken vanuit de lucht? www.ballooningcompany.nl pikt u op bij de Nederlanden om een prachtige tocht over de Gooi & Vechtstreek te maken, waarna u natuurlijk wordt gedoopt op het stuk grond van de landing.

Chessna

Altijd al eens in een Chessna willen vliegen? Onze huispiloot vertrekt met u vanaf Vliegveld Hilversum voor een mooie reis door het Gooise luchtruim. Boekbaar in combinatie met een arrangement in de Nederlanden.

Suppen op de Vecht

vanaf 4 personen kunt u al suppen op de Vecht, de nieuwste rage op het water. In samenwerking met TOPSUP uit Loosdrecht kunnen wij een leuke activiteit voor u inplannen!

Voor meer informatie
www.topsup.nl
youtube

Koetsen

Terug in de tijd? Stalhouderij de Zadelhoff biedt vervoer per koets vanaf 2 personen.
www.stalhouderijdezadelhoff.nl voor meer informatie.

Staat uw activiteit niet in het bovenstaande rijtje? Wij denken graag met u mee en kunnen vast in uw wensen voorzien. Voor meer informatie en aanvragen kunt u contact opnemen met onze receptie.

Wandelen

De regio is ook prachtig te voet, door het Plassengebied en richting de hei. Voor meer info ga naar:

www.gooivecht.nl

actief