arrangementen

arrangementen

Culinair paradijs aan de Vecht – 3 sterrenrestaurants bundelen hun krachten

Restaurant De Nederlanden (*) in Vreeland heeft een nauwe samenwerking met Restaurant ’t Amsterdammertje (*) en Tante Koosje (*) in Loenen aan de Vecht. De omgeving leent zich er uitstekend voor, op 3,5 km van elkaar gelegen kun je de Vechtstreek als culinair paradijs bestempelen.

De Vecht is echt ‘ culinair vaarwater’! Met 3 sterrenrestaurants in de Vechtdorpen Vreeland en Loenen, een letterlijk heerlijke, gastronomische omgeving. Een unieke samenwerking waar u getuige van kunt zijn! Elk restaurant met een eigen signatuur, entourage en sfeer. Geweldig om te beleven, te proeven en vooral van te genieten. Onder de rook van Amsterdam gelegen, maar ook op nog geen 10 minuten vanaf het Gooi, 20 minuten vanaf Utrecht en Amstelveen.

Samen met chef kok Andre Gerrits van Restaurant ’t Amsterdammertje en chef-kok Roland Veldhuijzen van Restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht biedt Patron Cuisinier Wilco Berends van de Nederlanden een arrangement aan.

De contacten tussen de chefs zijn altijd heel goed. Vis of andere producten bij elkaar lenen, gasten doorsturen als het restaurant volgeboekt is, kamers aanbieden aan gasten van de andere restaurants en zo nu en dan samen een biertje drinken.

Sterren aan de Vecht – 2 nachten
  • Vanaf 15.00 u inchecken in een deluxe kamer in de Nederlanden
  • Gebruik van badjassen en slippers
  • Luxe badproducten in de badkamer
  • Een fles water en fruit op de kamer
  • Op de eerste avond een 5 gangen diner in Restaurant Tante Koosje of Restaurant ’t Amsterdammertje, de keuze is aan u!
  • Gebruik van Sparta Transport fietsen om in 10 minuten te fietsen van de Nederlanden naar Loenen aan de Vecht
  • Een 5 gangen diner op de tweede avond in het restaurant van de Nederlanden
  • Twee overnachtingen in een deluxe kamer
  • Twee ochtenden uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafel

Prijs per persoon: € 349,00 op basis van 2 personen per kamer
Eenpersoons toeslag € 75.00 per nacht
Supplement voor een junior suite € 50.00 per kamer per nacht
Supplement voor een retour taxi naar het restaurant van uw keuze op de eerste avond € 30.00 Exclusief € 1.50 toeristenbelasting p.p.p.n.

Het arrangement is boekbaar vanaf heden tot en met eind december 2018 op basis van beschikbaarheid.
Reserveringen kunnen worden gemaakt bij de Nederlanden via 0294 23 23 26 of info@nederlanden.nl . (helaas niet online wegens de verschillende beschikbaarheid van de restaurants)

3 OP EEN RIJ

Kunt u het niet laten en wilt u bij alle 3 de restaurants dineren? Dan boekt u een derde nacht inclusief 5 gangen menu en ontbijt bij voor € 175.00 per persoon. Voor meer informatie en contact: info@nederlanden.nl