Eerlijke ingrediënten op een prachtige locatie

Diner

Diner: de menukaart van De Nederlanden wisselt per seizoen en naar inzicht van Wilco Berends. Op deze manier kunnen we gebruik maken van de mooiste producten die op dat moment verkrijgbaar zijn. Kies uit een vier-, vijf- of zesgangenmenu of selecteer zelf de gerechten à la carte. Voor een echt uitzonderlijke ervaring, serveren we ook het Prestige Menu waarbij we elk van de luxe ingrediënten voor zichzelf laten spreken.

Lunch

Naast het diner serveert De Nederlanden ook een viergangen lunchmenu du chef op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Neem tussen 12:00 en 14:00 uur plaats om te kunnen genieten van dit verrassingsmenu, wat aan tafel wordt voorgesteld. Bij lekker weer is het heerlijk vertoeven op het terras of is er de mogelijkheid om een eerste drankje aan de waterkant te nuttigen. Kom tot rust, geniet van de omgeving en laat het verrassingsmenu voor zich spreken. Het lunchmenu wordt op de dag zelf bepaald, waardoor we altijd gebruik maken van de ingrediënten die op dat moment het beste tot hun recht komen.

Wijnen

De wijnkaart van De Nederlanden is met de grootste zorg samengesteld en speelt prachtig in op de seizoensgebonden gerechten op de menukaart. Onze sommelier, Nicole Oosthoek, doet haar uiterste best om een mooie wijnkaart samen te stellen met wijnen van over de gehele wereld. Ons doel is niet om specifieke wijn-spijs combinaties te creëren, maar juist om prachtige flessen wijn aan te bieden die het gehele menu perfect ondersteunen. Zo raden wij aan om een mooie fles wijn van de wijnkaart uit te zoeken en hier rustig van te genieten. Om te helpen bij het maken van een keuze, hebben we een aantal wijnen bekroond met een ‘Wilco’s Wijn’, te herkennen aan de koksmuts. Deze wijnen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en passen uitstekend bij alle gerechten die geserveerd worden.

Catering

Alles wat onze sterrenchef Wilco Berends bij De Nederlanden in de keuken kan maken, is ook op locatie mogelijk. Zo kunnen wij de catering verzorgen voor evenementen, bruiloften, bijeenkomsten en andere gelegenheden. Van twee tot tweehonderd gasten verzorgen wij alle culinaire aspecten, maar ook het tafellinnen, de wijnen en alle andere aankleding waar nodig. Dankzij onze modulair inzetbare keukens, kan elke locatie omgetoverd worden tot sterrenrestaurant. Wij zorgen zelf voor alle benodigdheden en nemen na afloop alles weer mee terug, waarmee we iedereen ontzorgen.

Op deze manier is het mogelijk om op elke locatie, zowel binnen Nederland als in het buitenland, een sterrenmenu geserveerd te krijgen. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.