info

Contact

De Nederlanden
Duinkerken 3
3633 EM Vreeland aan de Vecht
Nederland
T: +31 (0)294 232326
info@nederlanden.nl

Openingstijden

LUNCH
Dinsdag tot en met vrijdag en zondag van 12.00 uur tot 14.00 uur.

DINER
Dinsdag tot en met zondag van 18.00 uur tot 21.30 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

VAKANTIESLUITING

Zondag 31 december 2017 tot en met maandag 8 januari 2018. Dinsdag 9 januari zijn wij open vanaf het diner.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan in ons gehele pand.

TOEGANGELIJKHEID
De kamers van de Nederlanden zijn gelegen op de eerste en tweede etage en alleen per trap bereikbaar. Wij hebben geen lift. Ook zijn onze toiletten alleen per kleine trap bereikbaar. Onze pand uit 1680 heeft overal op en afstapjes.

BETAALMIDDELEN
American Express
Eurocard Mastercard
VISA
Pin
Cash
Wij nemen geen briefjes van 200 en 500 euro aan.

FIETSEN

Wij hebben 10 Sparta Transport Pick Up fietsen en deze zijn beschikbaar voor onze hotelgasten. In de arrangementen is het gebruik inclusief, daarnaast 12.50 per dag.

FIETSENSTALLING

Wij hebben een schuur voor onze eigen hotelfietsen, waar gasten ook op eigen risico hun fietsen kunnen stallen. Hier is geen elektrische aansluiting voor elektrische fietsen. Batterijen kunnen op de hotelkamer worden opgeladen.

PARKEREN

U bent welkom te parkeren op onze eigen parkeerplaats direct naast ons pand gelegen. Wanneer het parkeerterrein vol is, kunt u daarbuiten op loopafstand altijd parkeren. Parkeren is in Vreeland gratis, net als op ons eigen parkeerterrein. Parkeren op ons terrein is alleen toegestaan voor lunch, diner of hotelgasten.

AANMEREN

De kade van de Nederlanden heeft ruime aanleggelegenheid. Aanmeren is alleen toegestaan voor gasten die gebruik maken van lunch, diner of een overnachting.

TERRAS

Ons terras aan de Vechtzijde is open bij mooi weer voor lunch en diner, het is ons restaurant maar dan buiten. De overkapping zorgt voor voldoende comfort (schaduw) en is ook uitgerust met verwarming mocht dat nodig zijn. Het terras is niet beschikbaar voor alleen een drankje.

PRIVATE DINING

’t Wit Lavendel is een sfeervolle ruimte voor een vergadering, besloten lunch of diner. Het heeft een eigen terras op het zuiden waardoor wij bij mooi weer altijd buiten kunnen serveren. De ruimte is geschikt voor diverse opstellingen tot maximaal 40 personen.

TROUWLOCATIE

Alles onder één dak? De Nederlanden is trouwlocatie binnen de Gemeente de Stichtse Vecht. De plechtigheid, receptie, diner en overnachting, alles op 1 locatie is bij ons mogelijk.

CATERING OP LOCATIE

Wij verzorgen vanaf 2 personen catering op locatie.

VAREN

Er zijn diverse rederijen in de omgeving om een tochtje te boeken over de Vecht. tevens zijn er diverse aanbieders voor sloep verhuur. De Nederlanden verhuurt zelf geen boten. Onze eigen kade biedt de mogelijkheid voor de deur op en af te stappen, als aan te meren voor lunch, diner of overnachting.

De Nederlanden heeft 1 Michelin ster en 17 punten in de gids van Gault Millau.

Parkeren bij de Nederlanden

De Nederlanden heeft een eigen parkeerplaats, maar de hoeveelheid is niet altijd toereikend voor alle gasten. U kunt in Vreeland overal gratis parkeren en verwijzen u dan ook met plezier naar de volgende uitwijkmogelijkheden in de directe omgeving en op loopafstand (maximaal 1-2 minuten).
Nifterlakerlaan
Fetha (omgeving Dorpshuis)

Voor groepen verwijzen wij naar het Sperwerveld, direct naast de N201 gelegen, afslag Vreeland. Dit is een grasterrein waar u gratis kunt parkeren. Vanuit hier is de Nederlanden nog 4 minuten lopen.

links