Eerlijke ingrediënten op een prachtige locatie

Diner

Diner: de menukaart van De Nederlanden wisselt per seizoen en naar inzicht van Wilco Berends. Op deze manier kunnen we gebruik maken van de mooiste producten die op dat moment verkrijgbaar zijn. Kies voor een zes of acht gangen menu. Voor een echt uitzonderlijke ervaring, waarbij we elk van de luxe ingrediënten voor zichzelf laten spreken. Dineren kan op woensdag tot en met zaterdag. A la carte is ook mogelijk. Op woensdag tot en met vrijdag is er ook een 3 gangen verrassingsmenu boekbaar.

Wanneer het weer het toelaat, serveren wij met veel genoegen buiten op ons terras. Het terras is rookvrij en niet toegankelijk voor honden.

Lunch

Naast het diner serveert De Nederlanden ook een driegangen lunchmenu du chef op donderdag, vrijdag en zaterdag.  Neem tussen 12:00 en 13:30 uur plaats om te kunnen genieten van dit 3 gangen verrassingsmenu, wat aan tafel wordt voorgesteld.  Zondag zijn wij ook open voor een uitgebreide lunch van 6 of 8 gangen of kies van de á la carte kaart.

Bij lekker weer is het heerlijk vertoeven op het terras, het menu is uit te breiden met de Oesterproeverij of een selectie charcuterie. Kom tot rust, geniet van de omgeving en laat het verrassingsmenu voor zich spreken. Het lunchmenu wordt op de dag zelf bepaald, waardoor we altijd gebruik maken van de ingrediënten die op dat moment het beste tot hun recht komen. Tot 13.00u kunt u ook het 6 of 8 gangen menu bestellen. A la carte is ook mogelijk.

Wanneer het weer het toelaat, serveren wij met veel genoegen buiten op ons terras. Het terras is rookvrij en niet toegankelijk voor honden.

Wijnen en alcoholvrije mogelijkheden

De wijnkaart van De Nederlanden is met de grootste deskundigheid samengesteld door Sommelier van het Jaar 2023 Sami Boutartour en speelt prachtig in op de seizoensgebonden gerechten op de menukaart. Onze maître Patricia van Wensveen en assistent – maître Mayon van der Horst doen hun uiterste best met het bedieningsteam om een heerlijke middag of avond te verzorgen. Ons doel is niet alleen specifieke wijn-spijs combinaties te creëren, maar juist om ook prachtige flessen wijn aan te bieden die het gehele menu perfect ondersteunen. Zo raden wij aan om een mooie fles wijn van de wijnkaart uit te zoeken en hier rustig van te genieten.

Uiteraard zijn er 6 open wijnen, zorgvuldig gekozen, om het seizoensmenu te begeleiden. Deze wijnen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en passen uitstekend bij alle gerechten die geserveerd worden.

Voor diegene die alcohol vrij drinkt, hebben wij verteerbare mogelijkheden, die het menu begeleiden. Uiteraard als aperitief schenken wij ook een alcoholvrije bubbel en zijn er diverse mocktails.

Een wijnbeleving van 6 glazen is 90.- per persoon.

Een alcoholvrij arrangement van 6 glazen is 75,00 per persoon

Catering

Alles wat onze sterrenchef Wilco Berends bij De Nederlanden in de keuken kan maken, is ook op locatie mogelijk. Zo kunnen wij de catering verzorgen voor evenementen, bruiloften, bijeenkomsten en andere gelegenheden. Van twee tot tweehonderd gasten verzorgen wij alle culinaire aspecten, maar ook het tafellinnen, de wijnen en alle andere aankleding waar nodig. Dankzij onze modulair inzetbare keukens, kan elke locatie omgetoverd worden tot sterrenrestaurant. Wij zorgen zelf voor alle benodigdheden en nemen na afloop alles weer mee terug, waarmee we iedereen ontzorgen.

Op deze manier is het mogelijk om op elke locatie, zowel binnen Nederland als in het buitenland, een sterrenmenu geserveerd te krijgen. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons reserveringssysteem in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.