GASTVROUW CAROLINE BERENDS

In 2023 door Gault & Millau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar. Caroline, 46 jaar, is samen met Wilco al meer dan 15 jaar eigenaar van de Nederlanden.
Als spin in het web zorgt zij dat alles draait, dat het gasten aan niets ontbreekt en dat het team lekker werkt en plezier met elkaar heeft!

JARA BEERLING & QUINTEN JANSSENS

Twee sous chefs, al geruime tijd naast Wilco in de keuken. Twee hele trouwe werknemers die zorgen dat Wilco zijn creativiteit kan ontplooien om gasten te verrassen met zijn smaken. Twee hele belangrijke pijlers in ons keukenteam die zorgen dat de gerechten van hoge kwaliteit zijn en intens van smaak.

SOMMELIER SAMI BOUTARTOUR

Een jong talent geschoold in een 3 sterren zaak. Een neus voor prachtige wijnen, veelal passend bij de smaken van de keuken. Sami verteld de leuke dingen over wijnen, denkt graag met je mee om een passende fles te kiezen maar kan je ook zeker verrassen met een van zijn vondsten!

MAYON VAN DER HORST

Assistent Maitre Mayon is sturend aan het bedieningsteam. Zij zorgt dat alles tot in de puntjes klaar staat voor elke lunch en diner. Gasten worden ontvangen en door Mayon geïnformeerd over de Oesterproeverij en het menu. Zij voelt aan of alles naar wens is en zorgt dat alle gasten tevreden huiswaarts keren, of naar boven gaan voor een overnachting!