Boutique hotel: op niveau dineren en overnachten in alle rust

Na een heerlijk diner bij Boutique hotel De Nederlanden, is het natuurlijk bijzonder aangenaam om te verblijven in een van de 11 kamers bij het restaurant.
Wij bieden verschillende soorten arrangementen aan in combinatie met een diner.

Nederlanden arrangement

Word volledig in de watten gelegd bij het Nederlanden arrangement. Geniet van een heerlijk viergangenmenu du chef, verblijf in één van onze luxe kamers of suites en krijg de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafel.

Pas weer beschikbaar vanaf oktober 2021

Dinsdag tot en met donderdag en zondag
Standaard kamer € 177.50 per persoon
Luxe kamer € 190.00 per persoon
De Suite € 252.50 per persoon

Niet beschikbaar op vrijdag en zaterdag

Dineren & Logeren

Kies voor Dineren & Logeren, voor een overheerlijk achtgangen prestige menu, samengesteld uit de beste gerechten die Wilco in zijn carrière heeft gemaakt, met de fijnste ingrediënten van dit moment. Na de heerlijke overnachting serveren wij een uitgebreid ontbijt aan tafel in onze gezellige lounge.

Prijzen

Dinsdag tot en met donderdag en zondag
Standaard kamer € 217.50 per persoon
Luxe kamer € 230.00 per persoon
De Suite € 292.50 per persoon

Vrijdag en zaterdag
Standaard kamer € 230.00 per persoon
Luxe kamer € 242.50 per persoon
De Suite € 317.50 per persoon
De prijs per persoon is gebaseerd op 2 personen per kamer

Eten, drinken & slapen

Klaar om ondergedompeld te worden in luxe? Bij Eten, drinken & slapen laten we niets aan het toeval over. Na het ontvangst met een glas champagne, serveren we een prachtig zesgangen diner. Het wijnarrangement is al inbegrepen, zodat de beste wijn-spijs combinaties gegarandeerd zijn. Na de overnachting serveren we een ontbijt aan tafel dat niets te wensen overlaat.

Prijzen

Dinsdag tot en met donderdag en zondag
Standaard kamer € 286.00 per persoon
Luxe kamer € 298.50 per persoon
De Suite € 361.00 per persoon

Vrijdag en zaterdag
Standaard kamer € 298.50 per persoon
Luxe kamer € 311.00 per persoon
De Suite € 386.00 per persoon
De prijs per persoon is gebaseerd op 2 personen per kamer

Over de hotelkamers

De inrichting van de hotelkamers is geïnspireerd op de minimalistische stijl uit Scandinavië en Japan, maar hebben we uitsluitend gebruik gemaakt van producten van Nederlandse bodem. In alle kamers en suites zijn de meubels gemaakt door het Nederlandse HAY en zijn de bedden van Nilson Beds. Zelfs de verzorgingsproducten in de badkamer zijn van het Nederlandse MOOOI. Op deze manier laten we zien niet alleen De Nederlanden te heten, maar dat we dit doorvoeren in elk aspect van de beleving.

De kamers zijn gelegen op de 1e en 2e etage boven het restaurant, er is geen lift in het unieke pand uit 1680.

 

LOGIES ONTBIJT met een tafelreservering in ons restaurant

Dinsdag tot en met donderdag en zondag

Standaard kamer € 150.00 per kamer per nacht

Luxe kamer € 175.00 per kamer per nacht

Suite € 300.00 per kamer per nacht

Vrijdag en zaterdag

Standaard kamer € 175.00 per kamer per nacht

Luxe kamer € 200.00 per kamer per nacht

Suite € 350.00 per kamer per nacht

 

Het uitgebreide ontbijt geserveerd aan tafel is € 27.50 per persoon en de toeristenbelasting € 1.50 per persoon per nacht.

Reserveren op basis van logies en ontbijt kan, mits er ook een tafelreservering is in ons restaurant.

Inchecken is vanaf 15.00 tot 23.00 uur, uitchecken voor 12.00 uur op de dag van vertrek.

Hotelovernachting boeken

Het boeken van een hotelovernachting, ofwel als onderdeel van een arrangement of op basis van logies, kan via het online boekingssysteem. De beschikbaarheid staat duidelijk aangegeven zodat de reservering meteen voltooid kan worden. Wel vragen we om vooraf de reserveringsvoorwaarden door te nemen om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Zaal ’t Wit Lavendel

Voor bijzondere gelegenheden heeft Boutique hotel De Nederlanden een speciale ruimte ingericht. ’t Wit Lavendel is bijzonder geschikt om te boeken voor zakelijke afspraken, bruiloften, private dining of andere gelegenheden voor besloten gezelschappen. De zaal zelf is ruim opgezet en huiselijk ingericht. De openslaande deuren naar het besloten terras zorgen voor een multifunctionele inrichting van deze ruimte en een luchtige en prettige sfeer.

De service in de besloten ruimte

Afhankelijk van de aard van de bijeenkomst, kan er lunch of diner geserveerd worden, zowel in de zaal als op het heerlijke terras op het zuiden. Ook kan de zaal of het terras opgezet en ingericht worden naar elke eis of wens. De maximale capaciteit in deze zaal is 50 personen. Uiteraard is het gratis parkeren op onze eigen terrein en is het gebruik van onze Wifi inbegrepen.

Trouwen

Als officiële trouwlocatie vullen wij met plezier de mooiste dag in. Een ontvangst met een receptie, lunch, diner, er zijn vele mogelijkheden. Wij bespreken graag persoonlijk de wensen.

Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het boeken van onze unieke privélocatie.