Boutique hotel: op niveau dineren en overnachten in alle rust

Na een heerlijk diner bij Boutique hotel De Nederlanden, is het natuurlijk bijzonder aangenaam om te verblijven in een van de 11 kamers bij het restaurant.
Wij bieden verschillende soorten arrangementen aan in combinatie met een diner.

Vergeet uw zwemkleding niet, in de zomer is het heerlijk toeven in de Vecht. Op de dijk kunt u gemakkelijk in en uit het water komen via onze zwemtrap.

Gasten kunnen vanaf 15:00 uur inchecken op de hotelkamers en tot 12:00 uur op de dag van vertrek gebruik maken van de kamer. Reserveren kan via de site onder het kopje “reserveren” en dan “hotel”.

Dineren & Logeren

 • een 8 gangen prestige menu
 • een overnachting in een van onze kamers
 • een uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafel
 • gebruik van badjassen en slippers

Prijzen

Standaard kamer € 254.50 per persoon
Luxe kamer € 267.-  per persoon
De Suite € 329.50 per persoon

De prijs per persoon is gebaseerd op 2 personen per kamer

Eten, drinken & slapen

 • een glas champagne als aperitief
 • een 6 gangen menu du chef
 • een 6 gangen wijnarrangement
 • plat of bruisend water tijdens het diner
 • een koffie of thee servies met friandises
 • een overnachting in een van onze kamers
 • een uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafel
 • gebruik van badjassen en slippers

Prijzen

Standaard kamer € 312,25 per persoon
Luxe kamer € 324,75 per persoon
De Suite € 387,75 per persoon

De prijs per persoon is gebaseerd op 2 personen per kamer

LOGIES ONTBIJT

alleen met een tafelreservering in ons restaurant

Standaard kamer € 200.- per kamer per nacht
Luxe kamer € 225,- per kamer per nacht
Suite € 350.- per kamer per nacht

Het uitgebreide ontbijt geserveerd aan tafel is € 29.50 per persoon en de toeristenbelasting € 1.50 per persoon per nacht.
Reserveren op basis van logies en ontbijt kan, mits er ook een tafelreservering is in ons restaurant.
Inchecken is vanaf 15.00 tot 23.00 uur, uitchecken voor 12.00 uur op de dag van vertrek.

Over de hotelkamers

De inrichting van de hotelkamers is geïnspireerd op de minimalistische stijl uit Scandinavië en Japan, maar hebben we uitsluitend gebruik gemaakt van producten van Nederlandse bodem. In alle kamers en suites zijn de meubels gemaakt door het Nederlandse HAY en zijn de bedden van Nilson Beds. Zelfs de verzorgingsproducten in de badkamer zijn van het Nederlandse MOOOI. Op deze manier laten we zien niet alleen De Nederlanden te heten, maar dat we dit doorvoeren in elk aspect van de beleving.

De kamers zijn gelegen op de 1e en 2e etage boven het restaurant, er is geen lift in het unieke pand uit 1680. Alle kamers hebben ramen die open kunnen en de kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning.

STANDAARD KAMER

Er zijn 3 standaard kamers, gelegen aan de zijkant of achterzijde van ons pand. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Eén van deze kamers heeft geen bad en is gelegen op de 2e etage.

Maximaal 2 personen per kamer

LUXE KAMER

Er zijn 6 luxe kamers, waarvan 5 met Vechtzicht en 1 aan de achterzijde met een balkon op het zuiden. De kamers hebben een eigen badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. De kamers zijn gelegen op de 1e en 2e etage.

Maximaal 2 personen per kamer

DE SUITE

Er is 1 Suite, met een bad in de kamer en een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. De Suite heeft Vechtzicht en is meer dan 55m2 groot.

Maximaal 2 personen per kamer

EENPERSOONS KAMER

Er is 1 eenpersoons kamer, wanneer gezelschappen met een oneven aantal zijn. Een heerlijke plek met Vechtzicht en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Maximaal 1 persoon in deze kamer

Er bestaat geen mogelijkheid om extra bedden op onze kamers te plaatsen.

Hotelovernachting boeken

Het boeken van een hotelovernachting, ofwel als onderdeel van een arrangement of op basis van logies, kan via het online boekingssysteem. De beschikbaarheid staat duidelijk aangegeven zodat de reservering meteen voltooid kan worden. Wel vragen we om vooraf de reserveringsvoorwaarden door te nemen om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Zaal ’t Wit Lavendel

Voor bijzondere gelegenheden heeft Boutique hotel De Nederlanden een speciale ruimte ingericht. ’t Wit Lavendel is bijzonder geschikt om te boeken voor zakelijke afspraken, bruiloften, private dining of andere gelegenheden voor besloten gezelschappen. De zaal zelf is ruim opgezet en huiselijk ingericht. De openslaande deuren naar het besloten terras zorgen voor een multifunctionele inrichting van deze ruimte en een luchtige en prettige sfeer.

De service in de besloten ruimte

Afhankelijk van de aard van de bijeenkomst, kan er lunch of diner geserveerd worden, zowel in de zaal als op het heerlijke terras op het zuiden. Ook kan de zaal of het terras opgezet en ingericht worden naar elke eis of wens. De maximale capaciteit in deze zaal is 50 personen. Uiteraard is het gratis parkeren op onze eigen terrein en is het gebruik van onze Wifi inbegrepen.

Trouwen

Als officiële trouwlocatie vullen wij met plezier de mooiste dag in. Een ontvangst met een receptie, lunch, diner, er zijn vele mogelijkheden. Wij bespreken graag persoonlijk de wensen.

Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het boeken van onze unieke privélocatie.