FAQ / Voorwaarden

Voorafgaand aan een boeking voor een lunch, diner of een overnachting, kunnen er vragen ontstaan. Wij hebben de meestgestelde vragen verzameld en voorzien van antwoorden, zodat niets een plezierig verblijf in de weg kan staan.

Veelgestelde vragen

Welke betaalmiddelen accepteert De Nederlanden?

Wij accepteren betalingen met cash, pin, VISA en MasterCard.

Accepteert De Nederlanden elk briefgeld?

Wij kunnen geen biljetten van €200 en €500 in ontvangst nemen.

Mag ik mijn huisdier meenemen tijdens een lunch, diner of overnachting?

Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om huisdieren thuis te laten. Andere gasten kunnen allergieën hebben, waardoor dit hun middag of avond kan beïnvloeden. Wij willen graag dat iedereen optimaal kan genieten van de beleving die De Nederlanden biedt.

Kan ik ook met cadeaukaarten afrekenen bij De Nederlanden?

Wij accepteren alleen onze eigen cadeaubonnen. In de weekenden doseren wij per dag het aantal in te leveren cadeaubonnen. Op feestdagen is het niet mogelijk te boeken met een cadeaubon.

Reserveren met een cadeaubon kan alleen wanneer u van te voren aangeeft dat u met een cadeaubon wilt afrekenen.

Cadeaubonnen uit 2020 en 2021 kunnen worden ingeleverd, het prijsverschil in de arrangementen vanwege de huidige prijsverhogingen wordt aan u doorberekend.

Ik zou graag een locatie willen huren voor een vergadering of besloten bijeenkomst, is dit mogelijk?

Onze privézaal ’t Wit Lavendel is smaakvol ingericht en kan naar elke gelegenheid worden aangepast. Uiteraard serveren we hier graag een lunch of diner naar keuze bij.

Is trouwen bij De Nederlanden ook mogelijk?

Absoluut! De Nederlanden is een officiële trouwlocatie van Gemeente de Stichtse Vecht. De plechtigheid, receptie, lunch, diner en overnachting voor zowel bruidspaar als de gasten kan allemaal bij De Nederlanden plaatsvinden.

Welke andere activiteiten kan ik in de omgeving ondernemen?

De Nederlanden ligt aan de Vecht, waardoor het huren van een bootje een uitstekende manier is om de omgeving te verkennen. Ook kan dit erg goed met één van de fietsen die De Nederlanden ter beschikking heeft. Daarnaast kan er een elektrische step gehuurd worden of een cabriolet om rond te toeren. De Poloclub Vreeland ligt op steenworp afstand, evenals het Healey Museum. Uiteraard is Vreeland heel centraal gelegen in het land, waardoor een dagje shoppen of cultuur snuiven in Utrecht of Amsterdam ook tot de mogelijkheden behoort.

Voor meer informatie zie www.vvvgooivecht.nl