FAQ / Voorwaarden

Voorafgaand aan een boeking voor een lunch, diner of een overnachting, kunnen er vragen ontstaan. Wij hebben de meestgestelde vragen verzameld en voorzien van antwoorden, zodat niets een plezierig verblijf in de weg kan staan.

Veelgestelde vragen

Welke betaalmiddelen accepteert De Nederlanden?

Wij accepteren betalingen met cash, pin, VISA en MasterCard.

Accepteert De Nederlanden elk briefgeld?

Wij kunnen geen biljetten van €200 en €500 in ontvangst nemen.

Mag ik mijn huisdier meenemen tijdens een lunch, diner of overnachting?

Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om huisdieren thuis te laten. Andere gasten kunnen allergieën hebben, waardoor dit hun middag of avond kan beïnvloeden. Wij willen graag dat iedereen optimaal kan genieten van de beleving die De Nederlanden biedt.

Kan ik ook met cadeaukaarten afrekenen bij De Nederlanden?

Wij accepteren alleen VVV Dinercheques. Echter, op zaterdagen en feestdagen is het niet mogelijk om af te rekenen met deze cadeaukaarten, waardoor een andere manier van betaling nodig is. Ook arrangementen kunnen niet met een VVV Dinercheque betaald worden.

Ik zou graag een locatie willen huren voor een vergadering of besloten bijeenkomst, is dit mogelijk?

Onze privézaal ’t Wit Lavendel is smaakvol ingericht en kan naar elke gelegenheid worden aangepast. Uiteraard serveren we hier graag een lunch of diner naar keuze bij.

Is trouwen bij De Nederlanden ook mogelijk?

Absoluut! De Nederlanden is een officiële trouwlocatie van Gemeente de Stichtse Vecht. De plechtigheid, receptie, lunch, diner en overnachting voor zowel bruidspaar als de gasten kan allemaal bij De Nederlanden plaatsvinden.

Welke andere activiteiten kan ik in de omgeving ondernemen?

De Nederlanden ligt aan de Vecht, waardoor het huren van een bootje een uitstekende manier is om de omgeving te verkennen. Ook kan dit erg goed met één van de fietsen die De Nederlanden ter beschikking heeft. Daarnaast kan er een elektrische step gehuurd worden of een cabriolet om rond te toeren. De Poloclub Vreeland ligt op steenworp afstand, evenals het Healey Museum. Uiteraard is Vreeland heel centraal gelegen in het land, waardoor een dagje shoppen of cultuur snuiven in Utrecht of Amsterdam ook tot de mogelijkheden behoort.

Voor meer informatie zie www.vvvgooivecht.nl