Menu Prestige

 Coquille   

Gemarineerd met kokosnoot en tom yam

Krab  

Oester en soja ( signatuur )

Kreeft

Vier bereidingen

Steak tartaar en kaviaar

Waterkers, crème fraîche

Suplement 10 gram kaviaar 10,-

Tarbot

Onder langoustine

 Zeebaars

Daslook en cantharellen

Ree van de Veluwe

Zomerkool, ree peper en pompoen

Pêche melba

Perzik, vanille en framboos

 

6 gangen; Coquille, Krab, Kreeft, Zeebaars, Ree, Pêche Melba  95.-

8 gangen; Alle bovenstaande gerechten  € 125,-

 

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten wordt er een supplement berekend. U kunt de menu’s uitbreiden met een selectie Hollandse kazen van de wagen

 

À LA CARTE

Krab en oester signature dish
€ 28.00
Vier bereidingen met kreeft
€ 38.00
Steak tartaar
€ 39.00 / supplement blikje Anna Gold Kaviaar 50 gram € 98.00
Langoustine 3 x
€ 48.00
Zeebaars
€ 45.00
Tarbot onder langoustine
€ 48.00
Tournedos met Rossini
€ 46.00
Ree van de Veluwe
€ 48.00
Anjou duif
€ 46.00
Pêche Melba
€ 16.00
Appel met passievrucht en dragon
€ 16.00
Aardbei en lavas
€ 16.00
Hollandse kazen met garnituur
€ 19.50

LUNCHMENU DU CHEF

Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag serveren wij buiten de menukaart om, tussen 12.00 en 14.00 uur een Lunchmenu du chef, 4 gangen á € 55.00 per persoon. Dit menu wordt aan tafel voorgesteld en is niet van te voren bekend.

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.