Menu

 

Noordzee krab, citrus, soja, oester, kletskopje van sesam

***

4 Bereidingen van kreeft

***

Gebakken zeebaars met minestrone van seizoengroenten en saffraan

***

Kabeljauw met Alkmaarse parelgort, lavas en bospeen

***

Kalfshaas met zwezerik, doperwten, asperges en saus met dragon

***

Aardbeien & basilicum


€ 95.00 per persoon

 

Dit menu is ter indicatie. Het menu wordt u aan tafel voorgesteld en wordt aangepast aan de voorraad van onze toeleveranciers.

 

LUNCHMENU DU CHEF

Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag serveren wij buiten de menukaart om, tussen 12.00 en 14.00 uur een Lunchmenu du chef, 4 gangen á € 55.00 per persoon. Dit menu wordt aan tafel voorgesteld en is niet van te voren bekend.

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.