Menu

Ceviche van schelvis, gemarineerde coquille en kokos

***

Noordzeekrab, citrus en sesam

***

Kabeljauw, Irish Mór oester en witte wijn

***

Rode mul, Thaise curry en soja shii-take

***

Tarbot, witlof, hazelnoot en truffel

***

Gebraiseerde zwezerik, pompoen en pompelmoes

***

Tournedos, eendenlever en Madeirasaus

***

Appel gevuld met eucalyptus panna cotta, passievrucht en dragon

6 gangen; ceviche – kabeljauw – mul – tarbot – tournedos – appel        135,-

8 gangen; Alle bovenstaande gerechten                                                   160,-

Het 6 en 8 gangen menu zijn uitsluitend per tafel te bestellen. Bij aanpassingen van de gerechten wordt er een supplement berekend. U kunt de menu’s uitbreiden met een selectie Hollandse kazen van de wagen.

Voor vegetarische gasten hebben wij een prachtig 6 of 8 gangen prestige menu.  Wij koken niet veganistisch. 

 

 

À la carte

Voorgerechten

 

Ceviche van schelvis, gemarineerde coquille en kokos  35,-

Noordzee krab, citrus, oester en sesam  55,-

Twee bereidingen van langoustine  68,-

Kaviaar 50 gram met blini’s, crème fraîche en bieslook  120,-

Kabeljauw, Irish Mór oester en witte wijn  35,-

 Hoofdgerechten

 Tarbot, wintertruffel, pasta en witlof  68,-

Tournedos ‘Rossini’  65,-

Krokante zwezerik, pompoen en saus met citrus  60,-

Nagerechten

 Nederlandse kazen met huisgemaakte appelstroop  22,50

Appel gevuld met eucalyptus panna cotta, passievrucht en dragon  20,-

Macallan whiskey, koffie en vanille  20,-

Tarte-tatin van Jonagold met vanille roomijs (25 min. bereidingstijd)  20,-

 

Lunchmenu

Een dagelijks wisselend 4 gangen lunchmenu á € 97.50 wordt aan tafel voorgesteld. Dit is een marktmenu en niet van te voren bekend.

dé Oesterproeverij (TO GO)

Vaar je langs of wil je thuis genieten van dé Oesterproeverij TO GO? Bestel dan minimaal 1 dag van te voren via info@nederlanden.nl.
De proeverij is af te halen op  donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 – 18:00uur.
12 oesters met een culinaire topping € 100.-

 

Natuurlijk kun je ook aan tafel genieten van dé Oesterproeverij. Dit kun je bij je lunch of diner reservering aangeven. De Oesterproeverij, 6 oesters met een culinaire topping is € 50.-.

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.