LOCK DOWN MENU

De onderstaande menu’s zijn ter inspiratie. Vanwege de beperkte openingstijden zullen wij nu dagelijks ons menu aanpassen waaruit u 4 of 6 gangen kunt kiezen. Hotelgasten krijgen een 8 gangen menu op de kamer geserveerd. Dit zal zo zijn tot en met 18 december, zodra de nieuwe maatregelen bekend zijn, passen wij ons weer daarop aan. Dank voor uw begrip.

Prestige Menu

Tartaar van coquille met limoen, grapefruit en yuzu

***

Dorade met schuim van zee-egel, aardappelkaantjes en bieslook

***

Noordzee scholfilet met kokos en Thaise curry

***

Zeebaars op brood gebakken met ratatouille en poulpo

***

Snoekbaars à la meunière, gerookte paling, nootjes en biet

***

Gebraden kwartel “Peking Style”

***

‘Niedorper’ haas met hazenpeper, hete bliksem en saus poivrade

***

Chocolade, amandel, kersenblad en sinaasappel

6 gangen; Coquille, schol, zeebaars, snoekbaars, haas, chocolade                   95.-

8 gangen; Alle bovenstaande gerechten                                                                € 125,-

 In 2022 wordt het 6 gangen menu 97.50 per persoon

De menu’s zijn uitsluitend per tafel te bestellen.

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten wordt er een supplement berekend. U kunt de menu’s uitbreiden met een selectie kazen

 

Voor vegetarische gasten hebben wij een prachtig 6 of 8 gangen prestige menu. Wij koken niet veganistisch.

Signature Menu

Noordzeekrab met citrus, soja en oester
***
Kreeft met bouillabaisse tomaat en venkel
***
Langoustine met kokos en curry
***
Gesmoorde tarbot met kaviaar en eigen boterjus
***
Anjou duif met geconfijt boutje, eendenlever en saus poivrade
***
Appel met eucalyptus, dragon en passievrucht

€ 150,-

 

De menu’s zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten wordt er een supplement berekend. U kunt de menu’s uitbreiden met een selectie kazen

Lunchmenu

Een dagelijks wisselend 4 gangen lunchmenu á € 65,00 wordt aan tafel voorgesteld. Dit is een marktmenu en niet van te voren bekend. In 2022 is het menu 67.50 per persoon.

dé Oesterproeverij (TO GO)

Vaar je langs of wil je thuis genieten van dé Oesterproeverij TO GO? Bestel dan minimaal 1 dag van te voren via info@nederlanden.nl.
De proeverij is af te halen op  donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 – 18:00uur.
12 Gillardeau oesters met een culinaire topping € 85.-

 

Natuurlijk kun je ook aan tafel genieten van dé Oesterproeverij. Dit kun je bij je lunch of diner reservering aangeven. De Oesterproeverij, 6 oesters met een culinaire topping is € 42,50.

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.