Menu

Tartaar van hamachi met kokkels, pulpo en daslook

***

Eendenlever, framboos en pistache

***

Kreeft met snijboon, verveine en bouillabaise

***

Gebakken zeebaars, oester, zilte groenten en champagne

***

Zachtgegaarde kabeljauw, lavas, paling en parelgort

***

Tournedos met kaviaar, cantharellen en waterkers

***

Ree van de Veluwe met braam, biet en hazelnoot

***

Crème van citroen met passievrucht, dragon en pinda

***

6 gangen; hamachi – kreeft – zeebaars – kabeljauw – ree – citroen 137.50

8 gangen; Alle bovenstaande gerechten 162,50
De menu’s zijn uitsluitend per tafel te bestellen.

3 gangen; verrassingsmenu du chef 69.50 per persoon

alleen van te voren boekbaar, niet op zaterdagavond en zondagmiddag

À la carte
Voorgerechten

Noordzee krab, citrus, oester en sesam 55,-
Twee bereidingen van langoustine 68,-
Tartaar van hamachi met kokkels, pulpo en daslook 35,-
Bereidingen van eendenlever, framboos en pistache 55,-
Kreeft met snijboon, verveine en bouillabaise 45,-

Hoofdgerechten

Zachtgegaarde kabeljauw, lavas, paling en parelgort 55,-
Tournedos ‘Rossini’ of met kaviaar 68,-
Ree van de Veluwe met braam, biet en hazelnoot 65,-

Nagerechten

Nederlandense kazen met crackers, notentoast en suikerbrood 22,50

Crème van citroen met passievrucht, dragon en pinda 20,-

Macallan whiskey, koffie en vanille 20,-

Tarte-tatin van Jonagold met vanille roomijs (25 min. bereidingstijd) 20,-

dé Oesterproeverij (TO GO)

Vaar je langs of wil je thuis genieten van dé Oesterproeverij TO GO? Bestel dan minimaal 1 dag van te voren via info@nederlanden.nl.
De proeverij is af te halen op  donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 – 18:00uur.
12 oesters met een culinaire topping € 115.-

 

Natuurlijk kun je ook aan tafel genieten van dé Oesterproeverij. Dit kun je bij je lunch of diner reservering aangeven. De Oesterproeverij, 6 oesters met een culinaire topping is € 57,50

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.