Menu 

 

Hamachi en soja

Licht gerookte hamachi, soja en dille

Mul en bospeen

Rode mul en bospeen met sinaasappel en steranijs

Tarbot en kaviaar

Tarbot met kaviaar, Champagne en aardappelmousseline

Eendenlever

4 bereidingen van eendenlever

Anjou duif

Op het karkas gebraden tamme duif met jus van specerijen

Kersen dessert

Kers op verschillende manieren

 

 

 

4 gangen: Hamachi – rode mul – duif – kers                                      75.-

5 gangen: Hamachi – rode mul – eendenlever – duif – kers            85.-

6 gangen: alle hier bovenstaande gerechten                                         95.-

Menu Prestige

KRAB & LEVER

KREEFT & BOUILABAISSE

COQUILLE & BLOEMKOOL

TARBOT EN TRUFFEL

PEKINGKWARTEL

ZWEZERIK & HAZELNOOT

REE & KERS

APPEL & PASSIEVRUCHT

125.-

 

De menu’s zijn uitsluitend per tafel te bestellen. Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten wordt er een supplement berekend. U kunt de menu’s uitbreiden met een selectie Hollandse kazen van de wagen.

€ 125,-

U kunt de menu’s uitbreiden met een selectie Hollandse kazen van de wagen à € 19,- p.p.

Wilt u vegetarisch eten? Wij serveren ook een 4/5/6/8 gangen vegetarisch menu. Wij waarderen het zeer wanneer u dit bij uw reservering aangeeft.

À la carte

Krab en oester€ 28,-
Ragout van kreeft€ 32,-
Eendenlever€ 32,-
Langoustine 3 x€ 48,-
Uitgevoerd met Langoustine Royale+€ 15,-
Rode mul€ 42,-
Tarbot met truffel OF kaviaar€ 48,-
Anjou duif€ 48,-
Ree van de Veluwe€ 48,-
Tournedos met zwezerik€ 48,-
Dame Blanche Nederlanden€ 20,-
Hollandse kazen€ 19,-

LUNCHMENU DU CHEF

Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag serveren wij buiten de menukaart om, tussen 12.00u – 14.00u een Lunchmenu du chef, 4 gangen á €55,- per persoon. Dit menu wordt aan tafel voorgesteld en is niet van te voren bekend.

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.