Menu

Zeebaars ‘Fruits de mer’

***

Tartaar van boerderij kalfshaas, oester, waterkers

***

Gesmoorde tarbot, champagne, zilte groenten, kaviaar

***

Romige risotto, kreeft, bouillabaisse, limoen

***

Gebakken coquille, truffel, gerookte bloemkool, krokant van kip

***

Gebraiseerde zwezerik, gekarameliseerde witlof, appelstroop

 

***

Tournedos, eendenlever, ui, asperge

***

Mango, kokos, pandan, pinda

6 gangen; Zeebaars – tarbot – kreeft – coquille– tournedos – mango                    130,-

8 gangen; Alle bovenstaande gerechten                                                                         155,-

Dieetwensen kunnen alleen bij de reservering worden doorgegeven, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden. Wij koken niet veganistisch.

Bij wijzigingen in de keuze van de gerechten wordt er een supplement berekend. U kunt het menu uitbreiden met een selectie Hollandse kazen.

Voor vegetarische gasten hebben wij een prachtig 6 of 8 gangen prestige menu. 

Lunchmenu

Een dagelijks wisselend 4 gangen lunchmenu á € 95.00 wordt aan tafel voorgesteld. Dit is een marktmenu en niet van te voren bekend.

dé Oesterproeverij (TO GO)

Vaar je langs of wil je thuis genieten van dé Oesterproeverij TO GO? Bestel dan minimaal 1 dag van te voren via info@nederlanden.nl.
De proeverij is af te halen op  donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 – 18:00uur.
12 oesters met een culinaire topping € 100.-

 

Natuurlijk kun je ook aan tafel genieten van dé Oesterproeverij. Dit kun je bij je lunch of diner reservering aangeven. De Oesterproeverij, 6 oesters met een culinaire topping is € 50.-.

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.