info

Contact

De Nederlanden
Duinkerken 3
3633 EM Vreeland aan de Vecht
Nederland
T: +31 (0)294 232326
info@nederlanden.nl

Openingstijden

LUNCH
Dinsdag tot en met vrijdag en zondag van 12:00 u tot 14:00 u.

Buiten onze menukaart wordt er aan tafel een 4 gangen lunchmenu du chef voorgesteld, dit menu is €55,- per persoon.

DINER
Dinsdag tot en met zondag van 18:00 u tot 21:30 u.
Op maandag zijn wij gesloten.

INCHECKEN & UITCHECKEN
Inchecken voor onze kamers kan vanaf 15:00 u op de dag van aankomst.

Uitchecken voor 12:00 u op de dag van vertrek.

VAKANTIESLUITING
Zondag 30 december 2018  tot en met dinsdag 08 januari 2019 de lunch. Op dinsdag 08 januari 2019 gaan wij weer open vanaf 18:00 u voor een nieuw culinair jaar.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan in ons gehele pand, ook niet op ons terras (dit om ergernissen van andere gasten te voorkomen).

TOEGANGELIJKHEID / INVALIDE FACILITEITEN
De kamers van de Nederlanden zijn gelegen op de eerste en tweede etage en alleen per trap bereikbaar. Wij hebben geen lift. Ook zijn onze toiletten alleen per kleine trap bereikbaar. Ons pand uit 1680 heeft overal op- en afstapjes. Wij hebben geen faciliteiten voor invaliden.

BETAALMIDDELEN
Eurocard Mastercard
VISA
Pin
Cash
Wij nemen geen briefjes van 200 en 500 euro aan.

Wij accepteren de BONGO sterrenrestaurant cadeaukaart en de VVV Dinercheques. Overige cadeaubonnen accepeteren wij niet. Op zaterdagen en feestdagen kunt u hiermee niet afrekenen. Arrangementen kunt u hiermee ook niet afrekenen.

FIETSEN
Wij hebben 10 Sparta Transport Pick Up fietsen en deze zijn beschikbaar voor onze hotelgasten. In de arrangementen is het gebruik inclusief, daarnaast € 15,00 per dag.

Er zijn geen elektrische fietsen verkrijgbaar, ook niet te huur in de nabije omgeving.

FIETSENSTALLING
Wij hebben een schuur voor onze eigen hotelfietsen, waar gasten ook op eigen risico hun fietsen kunnen stallen. Hier is geen elektrische aansluiting voor elektrische fietsen. Batterijen kunnen op de hotelkamer worden opgeladen.

PARKEREN
U bent welkom te parkeren op onze eigen parkeerplaats direct naast ons pand gelegen. Wanneer het parkeerterrein vol is, kunt u daarbuiten op loopafstand altijd parkeren. Parkeren is in Vreeland gratis, net als op ons eigen parkeerterrein. Parkeren op ons terrein is alleen toegestaan voor lunch, diner of hotelgasten.

BOB NODIG?
Veilig & vertrouwd in uw eigen auto naar huis!
https://eurobob.nl/restaurants/de-nederlanden/

AANMEREN
De kade van de Nederlanden heeft ruime aanleggelegenheid. Aanmeren is alleen toegestaan voor gasten die gebruik maken van lunch, diner of een overnachting.

TERRAS
Ons terras aan de Vechtzijde is open bij mooi weer voor lunch en diner, het is ons restaurant maar dan buiten. De overkapping zorgt voor voldoende comfort (schaduw) en is ook uitgerust met verwarming mocht dat nodig zijn. Het terras is niet beschikbaar voor alleen een drankje (alleen voor hotelgasten).

PRIVATE DINING
’t Wit Lavendel is een sfeervolle ruimte voor een vergadering, besloten lunch of diner. Het heeft een eigen terras op het zuiden waardoor wij bij mooi weer altijd buiten kunnen serveren. De ruimte is geschikt in diverse opstellingen tot maximaal 40 personen. De zaalhuur is 275,- per event.

TROUWLOCATIE
Alles onder één dak? De Nederlanden is trouwlocatie binnen de Gemeente de Stichtse Vecht. De plechtigheid, receptie, diner en overnachting, alles op 1 locatie is bij ons mogelijk.

CATERING OP LOCATIE
Wij verzorgen vanaf 2 personen catering op locatie.

VAREN
Er zijn diverse rederijen in de omgeving om een tochtje te boeken over de Vecht. tevens zijn er diverse aanbieders voor sloep verhuur. De Nederlanden verhuurt zelf geen boten. Onze eigen kade biedt de mogelijkheid voor de deur op en af te stappen, als aan te meren voor lunch, diner of overnachting.

Fatmax-E-step
Tochtje langs de Loosdrechtse Plassen op een e-step?
www.expert-in-actie.nl/fatmax-e-step

CABRIO
Toeren in een cabrio door de Vechtstreek?
https://www.duettorent.nl/

POLOCLUB VREELAND
Op Landgoed Groot Kantwijk is Poloclub Vreeland gelegen. Op een steenworp afstand van de Nederlanden, leuk te combineren voor een lunch, diner en overnachting. www.poloclubvreeland.nl

HEALEY MUSEUM
Op Landgoed Groot Kantwijk is ook het Healey Museum, het enige automuseum ter wereld met Healey’s! Bezoektijden en mogelijkheden zijn te vinden op www.healeymuseum.nl. Voor de echte autoliefhebber!

WINKELEN
Vreeland is een snoezig dorpje met een Dagwinkel en 2 kapsalons. Als je lekker wilt shoppen raden wij aan naar Amstelveen te gaan, het Stadshart is overdekt en heeft een ruim winkelaanbod. Een parkeergarage is eronder gelegen. Afstand is 15 minuten met de auto.

Laren is een charmant dorp waar je ook fijn kunt shoppen maar ook een prachtige wandeling kunt maken en neer strijkt in een van de leuke tentjes voor een kop koffie.

Amsterdam en Utrecht zijn beide op 20 minuten afstand en echt steden om een dag te vertoeven, zowel op cultureel gebied als voor het winkelen.

VECHTSTREEK
De Vechtstreek is een heerlijke omgeving midden in Nederland met veel watersport, wandelmogelijkheden, fietsmogelijkheden en prachtige authentieke dorpjes. De Nederlanden ligt aan de Vecht en de van Leerbrug, tegenover ons pand, wordt nog door de brugwachter bedient. Voor meer informatie www.gooivecht.nl

De Dagwinkel in Vreeland is ook een TOP van de VVV en daar zijn wandel- en fietskaarten te koop.

De Nederlanden heeft 1 Michelin ster en 17 punten in de gids van Gault Millau.

Wij zijn aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers en Romantik Hotels.

www.lespatronscuisiniers.nl

www.romantikhotels.com

Parkeren bij de Nederlanden

De Nederlanden heeft een eigen parkeerplaats, maar de hoeveelheid is niet altijd toereikend voor alle gasten. U kunt in Vreeland overal gratis parkeren en verwijzen u dan ook met plezier naar de volgende uitwijkmogelijkheden in de directe omgeving en op loopafstand (maximaal 1-2 minuten).
Nifterlakerlaan
Fetha (omgeving Dorpshuis)

Voor groepen verwijzen wij naar het Sperwerveld, direct naast de N201 gelegen, afslag Vreeland. Dit is een grasterrein waar u gratis kunt parkeren. Vanuit hier is de Nederlanden nog 4 minuten lopen.

links