Menu

Gemarineerde coquille, mandarijn, knolselderij, boekweit en koffie

***

Noordzee krab ’tsarine’ met kaviaar en aardappel

***

Gebakken zeebaars, Irish Mór oester zilte groenten en codium

***

Noordzee schol met mosselen, venkel, sinaasappel en daslook

***

Gebakken snoekbaars, Unagi paling en Thaise basilicum

***

Gebraden ree van de Veluwe met pompoen, cantharellen, reestoof en saus poivrade
***

Gebakken eendenlever met brioche, levercréme, uitjes en hazelnoot

***

Krokante cilinder met vanille, chocolade en koffie roomijs

 

6 gangen; coquille-zeebaars-schol-snoek-ree-chocolade 149,50
8 gangen; Alle bovenstaande gerechten 172,50

Voor diegene die geen vis eet, is er een vlees menu en voor diegene die vegetarisch eet is er een vegetarisch menu. Wij koken niet veganistisch.

3 gangen Menu Du chef: 75,- en wordt aan tafel voorgesteld. Dit is alleen van te voren boekbaar via onze website, niet op zaterdagavond.

De menu’s zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij veranderingen in het menu kan een meerprijs worden berekend.

 

À la carte
Voorgerechten

Noordzee krab, citrus, soja, oester en sesam 55,-

Twee bereidingen van langoustine 68,-

Gemarineerde coquille, mandarijn, knolselderij, boekweit en koffie 39,-

Tussengerechten

Gebakken zeebaars, Irish Mór oester zilte groenten en codium 35,-
Gebakken eendenlever met brioche, levercréme, uitjes en hazelnoot 35,-

Hoofdgerechten

Gebakken snoekbaars, Unagi paling en Thaise basilicum 59,-
Gebraden ree van de Veluwe met pompoen, cantharellen, reestoof en saus poivrade 72,-

Gebraden tournedos met sjalotcompote, zwezerik en friet 68,-

Nagerechten

Nederlandse kazen met crackers, notentoast en druiven 23,50
Krokante cilinder met vanille, chocolade en koffie roomijs 20,-
Tiramisu, pure chocolade, amandel en koffie roomijs 20,-
Tarte-tatin van Jonagold met vanille roomijs (25 min. bereidingstijd) 20,-

 

 Michelinguide

dé Oesterproeverij (TO GO)

Vaar je langs of wil je thuis genieten van dé Oesterproeverij TO GO? Bestel dan minimaal 1 dag van te voren via info@nederlanden.nl.
De proeverij is af te halen op  donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 – 18:00uur.
12 oesters met een culinaire topping € 136,-

 

Natuurlijk kun je ook aan tafel genieten van dé Oesterproeverij. Dit kun je bij je lunch of diner reservering aangeven. De Oesterproeverij, 6 oesters met een culinaire topping is € 68,-

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.