Menu
Bereidingen van tomaat, mierikswortel, kreeft en watermeloen
***
Noordzee krab, Ajoblanco, sorbet van verjus en witte druif
***
Gebakken zeebaars met schelpjes en saus van dashi
***
Zacht gegaarde kabeljauwfilet, Irish Mór oester en zilte groenten
***
Snoekbaars, rode biet, paling en groene kruiden
***
Gebraisseerde zwezerik, sherry en mosterd
***
Gebraden Anjou duif, artisjok, cantharellen en wentelteefje met eendenlever
***
Aardbei, witte chocolade, pistache en zuring
6 gangen; Tomaat-zeebaars-kabeljauw-snoek-duif-aardbei 145,-
8 gangen; Alle bovenstaande gerechten 169,50
De menu’s zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij veranderingen in het menu kan een meerprijs worden berekend.
Voor de vegetarische gasten is er een 6 of 8 gangen menu en voor diegene die geen vlees eet is er een 6 of 8 gangen menu met alleen vlees.
À la carte
Voorgerechten
Noordzee krab, citrus, soja, oester en sesam 55,-
Twee bereidingen van langoustine 68,-
Bereidingen van tomaat, mierikswortel, kreeft en watermeloen 35,-
Tussengerechten
Snoekbaars, rode biet, paling en groene kruiden 30,-
Gebraisseerde zwezerik, sherry en mosterd 28,-
Hoofdgerechten
Zacht gegaarde kabeljauwfilet, Irish Mór oester en zilte groenten 55,-
Gebraden Anjou duif, artisjok, cantharellen en wentelteefje met eendenlever 80,-
Gebraden tournedos ‘Stroganoff’ 68,-
Nagerechten
Nederlandse kazen met crackers, notentoast en druiven 23,50
Aardbei, witte chocolade, pistache en zuring 20,-
Tiramisu, pure chocolade, amandel en koffie roomijs 20,-
Tarte-tatin van Jonagold met vanille roomijs (25 min. bereidingstijd) 20,-






dé Oesterproeverij (TO GO)
Vaar je langs of wil je thuis genieten van dé Oesterproeverij TO GO? Bestel dan minimaal 1 dag van te voren via info@nederlanden.nl.
De proeverij is af te halen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 – 18:00uur.
12 oesters met een culinaire topping € 115.-
Natuurlijk kun je ook aan tafel genieten van dé Oesterproeverij. Dit kun je bij je lunch of diner reservering aangeven. De Oesterproeverij, 6 oesters met een culinaire topping is € 57,50


Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.
Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.
Reserveringsvoorwaarden
Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.